Naslovna kolumne Pozer na gradilištima u Valjevu

Pozer na gradilištima u Valjevu

1139
0

Taman kada pomislimo da šef odborničke grupe SPS-JS Đorđe Pavlović još uvek slavi protekle praznike sa svojim partijcima on nas iznenadi sa ponovnim nastupima  u želji da se fotografiše pored gradilišta ili eventualno neke neokrpljene rupe na putu. Sasvim je razumljivo da Pavlović ima potrebu da se fotografiše pored gradilišta jer je naslednik svojih partijaca koji su voleli da se fotografišu pored započetih projekata. Njima je bilo važno skrenuti pažnju javnosti da se nešto gradi, a rezultati i svedočenja su požutele fotografije stare do 30 godina i projekti koji ostadoše nezavršeni i prepušteni zubu vremena, misleći da je narod već  zaboravio njihove velike neimarske poduhvate.

Znamo da Pavlović teško podnosi poraz na proteklim izborima i loš rejting svoje političke grupacije u Valjevu, a toliko se trudio u predizbornoj kampanji da opstruiše sve ono što je dobro i pozitivno urađeno u našem gradu, da omalovažava i ponižava Gradsko rukovodstvo, ali ovaj mudar narod je teško prevariti posebno sa istrošenim političarima sa lošim rejtingom i političkom reputacijom njihove političke grupacije.

Pavlović , kao veliki ekspert, neimar, matematičar  i poznavlac cenovnih promena na tržištu kao i političkih prilika ustremio se na Ulicu Ljube Kovačevića gde na zadovoljstvo svih stanara te ulice konačno nakon 30 godina, biće izvršena kompletna rekonstrukcija vodovodne mreže u dužini od 340 metara .

Po rečima direktora Vodovoda Ivana Filipovića u toku su radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže zamenom starih i dotrajalih cevi, novim poliuretanskim fi 160, a planiran je  51 novi priključak na mrežu. Vrednost ove investicije je  7,5 miliona dinara i u roku od mesec dana planiran je završetak radova.

Nakon završetka rekonstrukcije vodovodne mreže Ulica Ljube Kovačevića će biti asfaltirana iz programa rehabilitacije ulica za šta je grad ove godine opredelio 70 miliona dinara.

I dok Pavlović pozira na valjevskim gradilištima, Gradska uprava radi na realizaciji mnogih započetih projekata finansiranih od Vlade Republike Srbije i grada Valjeva koji vidno menjaju naš grad na bolje na dobrobit svih građana našeg grada.

V.K.

POSTAVI ODGOVOR

molimo Vas unesite komentar!
Ovde unesite svoje ime

CAPTCHA