Home sport Počela sezona kupanja u SRC Petnica

Počela sezona kupanja u SRC Petnica

473
0
SHARE

Danas je počela sezona kupanja u  SRC Petnica i od prvoga dana ulaz je besplatan za sve kupače do 1. juna. Celodnevna ulaznica koštaće 250 dinara, sezonske karte su po ceni od 4.500 dinara , ulaznica na bazen od 15 sati je 150 dinara, dok za decu mlađu od 7 godine ulaz je besplatan.

Kako navode iz Ustanove za fizičku kulturu “Valis”, koja gazduje petničkim bazenima, svi planirani radovi su završeni tako da spremni dočekuju prve kupače.

„I pored kasnog skidanja balona kako bi našim vaterpolistima omogućili da plasman za Super ligu igraju na svom terenu  i imaju znatno veću podršku i olakšane uslove, balon je skinut nešto kasnije što je trebalo da pomeri kupačku sezonu ali velikom energijom, entuzijazmom i zalaganjem na prvom mestu radnika , ljudi  koji su zaposleni u Ustanovi uspeli  smo da kupačku sezonu otvorimo i pre roka.

Vremenske prilike nam ne idu u prilog i umesto da jutros imamo nekoliko stotina kupača vreme nam nije dozvolilo  u svakom slučaju brzo će se oblaci razići doći će sunce, a sa suncem i prvi kupači,“rekao je direktor Ustanove za fizičku kulturu „Valis“ Željko Ostojić.

Po rečima direktora Ostojića uz veliku podršku Grada ovogodišnje cene ulaznica za decu su znatno smanjene sa 250 dinara ulaznica za školsku decu osnovnoškolskog, srednjoškolskog uzrasta i studente biće 100 dinara, deca do 7 godina neće plaćati ulaz.

„Nastojimo da ispunimo visoke zahteve kvaliteta vode, SRC Petnica je jedno bogatstvo, jedan neverovatan potencijal  i mi se trudimo zaista da održimo taj visoki standard i higijene i dobrih usluga“, istakao je Ostojić.

Član gradskog veća Vladimir Mišković  izrazio je zadovoljstvo što grad Valjevo ima ovako jedan značajan prostor za sportske aktivnosti koji građani Valjeva jako dugo koriste.

„Mi smo kao Grad izdvojili sredstva da malo ulepšamo ovaj prostor ,svakako rukovodstvo Sportsko rekreativnog centra Petnica na čelu sa direktorom Željkom Ostojićem zaslužuje podršku, jer njihovo zalaganje i entuzijazam su doprineli da se ovaj prostor unapredi. Imamo jednu dobru saradnju i nadamo se da ćemo ovakve prostore unapređivati i ulepšavati što svakako grad  Valjevo zaslužuje.

Postoji dosta prostora za nove sadržaje za decu i u narednim godinama to svakako planiramo da realizujemo, za to su potrebni projekti, sredstva ali ukoliko postoji predanost radu ljudi iz samog Valisa i odlučnost Grada,  mislim da možemo ovaj prostor još više da ulepšamo da bude na ponos građana Valjeva“, zaključio je Mišković .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here