Naslovna sport Plivači Valis odlični na međunarodnom plivačkom mitingu “Ante Lambaša”

Plivači Valis odlični na međunarodnom plivačkom mitingu “Ante Lambaša”

Protekolog vikenda plivački klub “Valis” učestvovao je na prestižnom međunarodnom plivačkom mitingu “Ante Lambaša” u Beogradu. U konkurenciji 46 klubova sa ukupno 612 plivača iz Hrvatske, Albanije, BIH, Makedonije, Mađarske, Slovenije i Srbije, naš klub predstavljali su Maša Radojević, Ognjen Dašković, Dimitrij Mijailović, Vuk Tešanović i Andrej Milivojević.
Najuspešnija takmičarka kluba je bila Maša Radojević koja je u disciplinama 200m slobodno osvojila srebrnu medalju, u disciplinama 100m slobodno je u cilju stigla treća, a isti uspeh je ostvarila iu disciplini 200m leđno.
Andrej Milivojević je u debitantskom nastušu na ovom takmičenju izborio učešće na tri finalne trke: 100m slobodno, 200m leđno i 200m slobodno i najavio da je veliki potencijal u budućnosti. Ognjen Dašković je izborio finale u disciplini 50m slobodno, a dobre nastupe imali su i Vuk Tešanović i Dimitrij Mijailović.
“Sledećeg vikenda nas očekuje nastup Anje Radojević u Sloveniji, a deo tima će nastupiti na plivačkom mitingu “Crvene zvezde” u Beogradu, nakon toga nas očekuje najvažnije takmičenje u ovoj delu sezone, a to je otvoreno prvenstvo Srbije gde će nastupiti naši najbolji plivači, za sada sve ide po planu i našim očekivanjima“, kaže sportski direktor kluba Branislav Kovačević.
Prethodni tekstKonkurs za dodelu bespovratnih sredstava za projekte koji podstiču afirmaciju privredno – turističkih manifestacija Valjeva
Sledeći tekstNOVI KAMION KIPER U “VIDRAKU”

POSTAVI ODGOVOR

molimo Vas unesite komentar!
Ovde unesite svoje ime

CAPTCHA