Home it novosti Ovako bi trebalo da izgleda Samsung Galaxy Note 10

Ovako bi trebalo da izgleda Samsung Galaxy Note 10

80
0
SHARE

Da odmah eliminišemo sve nedoumice, ne radi se o renderu koji je procureo, već o CAD crtežu izrađenom na temelju dostupnih informacija. Ako je većina dosadašnjih glasina tačna, Samsung Galaxy Note 10 bi mogao da izgleda otprilike ovako, dakle sledeći dizajnerske smernice Galaxy-ja S10.

Ipak, selfie kamera bi mogla da bude smeštena u sredini vrha ekrana, dakle simetrično, za razliku od postojećih rešenja na Galaxy-ju S10, S10+ i S10e. Za sada nije poznato hoće li biti samo jedna ili dve selfie kamere, ali to može da zavisi i od modela. Imajući u vidu nagađanja, u igri su dva modela – Note 10 i Note 10 Pro, koji će se razlikovati dimenzijama i veličinom ekrana.

Pokretačka grupa će sasvim sigurno biti preuzeta sa aktuelnih S10 modela, kao i sistem zadnjih kamera. Postoje izvesne spekulacije da bi Note 10 mogao da dobije i četvrtu kameru, odnosno TOF senzor, a s obzirom na predstavljene nove PD čipove, u novom Samsung-u bismo napokon mogli ugledati i brže brzo punjenje, koje na aktuelnim modelima debelo zaostaje za konkurencijom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here