Naslovna info Radove na Poparskom putu obišao gradonačelnik Valjeva

Radove na Poparskom putu obišao gradonačelnik Valjeva

Počeli su radovi u Ulici Poparski put, u dužini od 530 metara, veoma važne saobraćajnice, koja se nalazi u širem centru grada, a koja je nakon radova na vodovodnoj mreži, bila potpuno uništena i teško prohodna. Radove su danas obišli gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović, zamenik predsednika Skupštine Mihailo Milutinović i odbornik Milan Gajić. Vrednost radova je 14 miliona dinara, a izvodi ih preduzeće „Autotransport“.

„Ova ulica je u širem centru grada i u ovom momentu se radi priprema za asfaltiranje. Bitno je da je urađena i kišna kanalizacija. U razgovoru sa ljudima koji ovde žive, saznao sam da je problem kanalizacije višegodišnji, da ne kažem i višedecenijski. Kako ovde živi dosta ljudi svih generacija, a naročito dece, u najskorije ćemo videti kakvi su planovi Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu i „Vodovoda“, da izađemo u susret meštanima i da rešimo problem otpadne kanalizacije, rekao je gradonačelnik prilikom obilaska radova i razgovora sa radnicima i žiteljima ovog dela grada.

Dr Slobodan Gvozdenović je istakao da se stvari u gradu pomeraju na bolje:

„Stvari se pomeraju, to svi vidite. Na žalost, uvek će biti nezadovoljnih, naročito onih koji nisu na vlasti, a misle da treba da budu na vlasti, žele da sve upropaste i namaknu omču Valjevu po ko zna koji put. Ovaj put, sigurno, neće uspeti. Radićemo još više, brže i radićemo još kvalitetnije nego što su neki pre nas radili. Bitno je da se građani uvere da su i gradonačelnik i njegov tim veoma agilni na terenu, da želimo da stvari dovedemo u red i da smo već mnogo stvari doveli u red. Očekujem da do kraja ove godine Valjevo bude jedno veliko gradilište, a samim tim će i građani biti zadovoljniji. Planovi za sledeću godinu su još veći i još ambiciozniji, ali o tom potom, ima još dosta vremena do usvajanja budžeta“, zaključio je gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović, prilikom obilaska radova u Ulici Poparski put.

Prethodni tekst50. smotra recitatora Srbije „Pesniče naroda mog“
Sledeći tekstDan izazova Valjevo 2018. godine

POSTAVI ODGOVOR

molimo Vas unesite komentar!
Ovde unesite svoje ime

CAPTCHA