Naslovna sport Prvenstvo Srbije u rvanju

Prvenstvo Srbije u rvanju

266
0

U subotu u Somboru održano je Prvenstvo Srbije u rvanju za uzrast satrijih pionira i veterana.

Na pionirskom turniru nastupalo je 9 rvača valjevskog rvačkog kluba “Mladost”. Uz dosta dobrih borbi valjevci stižu do dva finala i dve srebrne medalje Kojić Uroša i Stanojević Ognjena. Bilo je još šansi za bronzana odličja medjutim bez uspeha. Sve ukupno “Mladost” na 6. poziciji ekipno.
Na radost celog kluba ubeležen je i nastup veterana rvačkog sporta Saše Radovanovića koji u kategoriji do 130 kilograma zauzeo drugo mesto.
“Zadovoljni smo ostvarenim na ovom turniru, najvažnije je da je nastavljen kontinuitet osvajanja medalja u svim uzrasnim kategorima na nacionalnom nivou. Ono što je za ponos da su momci motivisani, daju sve od sebe da odbrane boje svog kluba i grada. Rezultati pokazuju da sve ide u dobrom smeru ali naravno uvek može bolje. Nastup veterana pokazuje da je rvanje deo sportske kulture u Valjevu i nadamo se da će pokrenuti još više veterana našeg sporta da nam se priključe u radu. Narednog vikenda očekuje nas kruna ove sezone a to je seniorsko Prvenstvo Srbije u Subotici”, rekao je trener Darko Pantelić.

POSTAVI ODGOVOR

molimo Vas unesite komentar!
Ovde unesite svoje ime