Naslovna sport Prijem za najmlađe atletičare

Prijem za najmlađe atletičare

Mlade atletičare Kluba „Metalac“ danas su primili pomoćnik gradonačelnika Saša Simić i odbornik u Skupštini grada Valjeva Aleksandar Ranković. Uspesi na Krosu RTS-a i na drugim takmičenjima ukazuju da u Valjevu stasava generacija odličnih atletičara, rečeno je na današnjem prijemu.

Pomoćnik gradonačelnika Saša Simić je mlade atletičare pozdravio, u ime gradonačelnika grada Valjeva dr Slobodana Gvozdenovića i čestitao im na uspesima.

„Grad će sigurno prepoznati uspehe ovih mladih sportista i naći načina da im omogući ono što je osnovno, a to su normalni uslovi za treninge i normalni odlasci na takmičenja. Gradsko rukovodstvo, koje predvodi gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović, prepoznaje potrebu ulaganja u sport, pogotovo u decu. Sledeće godine ćemo naći načina da prepoznamo one sportove koji ulažu u decu. Sklanjanje dece sa ulice i ulaganje u sport se vraća višestruko“, rekao je pomoćnik gradonačelnika Saša Simić.

„Cilj je da zadržimo ovu decu, a zadržaćemo ih ako popravimo atletsku stazu na Petom puku, baraku koja prokišnjava. Imamo divnu decu i odlične učenike i pokušaćemo da budemo još bolji“, rekao je Vladimir Marković Hari, trener atletičara.

Član Predsedništva kluba Radovan Kostić se zahvalio rukovodstvu grada na dosadašnjoj pomoći i rekao da će novac koji su dobili od grada iskoristiti da saniraju atletsku stazu i organizuju pripreme, kako bi se održao kvalitet koji imaju.

Matija Milovanović ima osam godina i  sedam zlatnih medalja, osam godina ima i Tamara Panić i četiri zlatne medalje. Emilija Obradović ima sedam godina, a već je pobedila na dva krosa, a na druga dva krosa je bila treća i četvrta.

Zajedničko za ove mlade atletičare je da vole atletiku,  svakodnevno treniraju i spremni su za nove i još veće uspehe.

www.valjevo.rs

Prethodni tekstГрадско веће о изменама систематизације
Sledeći tekstiRevolucija2016 po treći put održava se u Valjevu

POSTAVI ODGOVOR

molimo Vas unesite komentar!
Ovde unesite svoje ime

CAPTCHA