Home sport Plivači Valisa uspešni na međunarodnom mitingu Crvene Zvezde

Plivači Valisa uspešni na međunarodnom mitingu Crvene Zvezde

78
0
SHARE

U Beogradu je u subotu održan međunarpdni plivački miting pod nazivom “Sve prolazi Zvezda traje” u organizaciji plivačko kluba “Crvena Zvezda”. Na takmičenju je učestvovalo 46 klubova sa 770 plivača. Plivački klub  Valis” je predstavljalo 17 plivača predvodjenih trenerom Branislavom Kovačevićem.
Najuspešnija takmičarka Valisa je bila Maša Radojević koja je osvojila prvo mesto u disciplini 100m slobodno u uzrastu plivačica od 11 godina. Isti uspeh Maša je ostvarila i na duplo dužoj distanci 200m slobodno, a zlato joj je pripalo i u disciplini 100m leđno.
Anja Radojević je bila najbolja u juniorskoj kategoriji u disciplini 100m leđno.
Tomašević Jana je osvojila dve bronzane medalje u disciplinama 100m delfin i 100m slobodno. Tešanović Vuk je stigao do srebra u disciplini 100m delfin, dok je isti upeh ostvarila i Milica Ristić na duplo kraćoj deonici, 50m slobodno. U disciplini 200m mešovito do trećeg mesta je stigla Tara Terzić. Dobre nastupe imali su i: Marić Andrijana,Petrović Dunja, Milica Jović, Natalija Kovačević, Jana Mitrović,, Nina Pantelić, Teodora Ilić, Mila Radovanović, Đorđe Živković, Andrej Milovanović i Mihailo Ilić.
Na ovom takmičenju nastupili su i plivači plivačkog kluba “Ribnica” iz Mionice, i to: Popović Jakov, Đorđe Đurić i Stefan Nikić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here