Naslovna va014info Održane Radničke sportske igre Lajkovca

Održane Radničke sportske igre Lajkovca

Sportski savez opštine Lajkovac proteklog vikenda je organizovao prve lajkovačke Radničke sportske igre. Igre su okupile preko 130 učesnika u tri sporta: basketu, stonom tenisu i futsalu (malom fudbalu). Nadmetali su se i družili u odličnoj atmosferi, uz podršku kolega i porodica sa tribina, a najuspešniji su nagrađeni peharima i diplomama.

Imali su svoje ekipe EPS, TENT, Opštinska uprava, Elmont, Iva Agrar, Policija itd. U futsalu prvo mesto zauzela je ekipa TENT, drugo Tehnički pregled, a treće Elmont. Najbolji igrač turnira je Miloš Rakić, a najbolji golman Željko Tomić, obojica iz TENT-a. U ekipi Škole Danijela Bogdanović je imala zapažen nastup.

U basketu prvo mesto osvojila je ekipa Tamnava 2, drugo SLT, treće Opštinska uprava, koja je u sastavu imala i najstarijeg učesnika – Vidosava Šuluburića.

Turnir u stonom tenisu okupio je 16 igrača. Najuspešniji je bio Nenad Marković iz EPS-a, drugo mesto zauzeo je Dragiša Savković iz SLT-a, a treće Ivan Mitrović iz MUP-a.

Odličan organizator Radničkih sportskih igara „Lajkovac 2023“ bio je Sportski savez opštine Lajkovac, uz pomoć lokalne samouprave, Ustanove za sport i omladinu i sudijske organizacije. Cilj je da RSI postanu tradicionalne i omasovljene, kako bi se što više ljudi bavilo rekreativnim sportom.

Prethodni tekstVakcinacija sprečava teže oblike kovid-19
Sledeći tekstAkcija dobrovoljnog davanja krvi

POSTAVI ODGOVOR

molimo Vas unesite komentar!
Ovde unesite svoje ime

CAPTCHA