Naslovna Kolubarski okrug Ulica otvorenog srca razgalila Lajkovčane na kraju godine

Ulica otvorenog srca razgalila Lajkovčane na kraju godine

Tradicionalna „Ulica otvorenog srca“ u Lajkovcu održana je pretposlednjeg dana stare godine ispred Gradske kuće, prvi put na trgu pored fontane i šetališne zone.  Vreme je poslužilo, tako da je šaroliki program pratilo dosta mališana sa svojim roditeljima, bakama i dekama.

Odigrana je pozorišna predstava „Otkačena novogodišnja bajka“ sa Deda Mrazom u centru pažnje, a u novogodišnjem programu učestvovali su i: Baletski studio „Idea“,  folklorni ansambl Kulturnog centra „Hadži Ruvim“, učenici OŠ „Mile Dubljević“,  Plesni klub „Kolus“, klovnovi, žongleri i mađioničar. Decu su sve vreme animirali klovnovi, štulaši, žongleri, žive statue i ulični svirači. Sa njima se družio Deda Mraz i podelio im novogodišnje poklone.

Paralelno je organizovan i Novogodišnji mini-bazar na kojem je prodavana novogodišnja i božićna dekoracija, liciderska srca, dekupaž i drugi predmeti, med i pčelarski proizvodi i drugo. Prihod od prodaje predmeta kreativnih radioca Predškolske ustanove „Leptirić“ i OŠ „Mile Dubljević“ otići će u humanitarne svrhe. Turistička organizacija Lajkovac spremila je radionicu primenjene umetnosti i svoj promotivni štand.

Organizator je bio Kulturni centar „Hadži Ruvim“, u saradnji sa drugim opštinskim ustanovama i organizacijama, a pokrovitelj opština Lajkovac.

Prethodni tekstPOČINJE ŠTAMPANJE LISTIĆA! Oglasio se RIK: Pravo glasa na referendumu ima 6.510.233 glasača!
Sledeći tekstU Valjevu  32 laboratorijski  potvrđenih  novoobolelih

POSTAVI ODGOVOR

molimo Vas unesite komentar!
Ovde unesite svoje ime

CAPTCHA