Home lepota i zdravlje lepota i zdravlje NAJMODERNIJI KAPUT ZA 2020.

NAJMODERNIJI KAPUT ZA 2020.

223
0
SHARE
Naglašena ramena, predugački reveri, široki kaput koji izgleda kao da ste ga pozajmili od starijeg (i mnogo krupnijeg!) brata… ovo je samo jedna od varijanti, a evo kakav treba da bude moderan kaput!

Naravno da ćete ovaj kroj pronaći i u poslednjim kolekcijama skupih brendova, ali u vremenu u kome je modni konzumerizam došao do toga da se smatra jednim od vodećih zagađivača planete, preporučujemo modnu osveštenost i provereni vintidž kroj, piše Elle.

Trend mantra jeseni i zime 2019/2020. godine objašnjava se samo jednom rečju: preveliko (oversized)!

Na meti su predimenizonirani komadi svega što vam od odeće padne na pamet, pa i obuće i zapravo svih mogućih aksesoara: pogotovo tašni i minđuša.

Zapravo trend je sledeći: mini i maksi. Recimo, mini torbice u kombinaciji sa oversized krojem jakne. To je spoj sa kojim ne možete da pogrešite ukoliko želite da stanete rame uz rame trendseterkama koje se poput modela šetaju ulicama evropskih modnh metropola u stajlinzima spremnim za pistu.

Međutim, trend koji je definitivno u punom jeku i koji ni jedna od uticajnih stilskih ikona neće zaobići u hladnim danima jeste kaput oversized kroja.

U pitanju je pre svega vrlo efektan komad koji će svakom stajlingu dati posebnu dimenziju upečatljivosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here