Naslovna info Letnja sezona na bazenima SRC Petnica

Letnja sezona na bazenima SRC Petnica

105
0

Na petničkim bazenima sezona kupanja je počela 1.juna, veliki broj Valjevaca koristi blagodeti ovog sportsko-rekreativnog centra. Prvi utisak koji se stiče na samom ulazu u SRC Petnica je sklad, mir, a opet žagor kupača. Obilje zelenila sa brojnim sadržajima, prostorom za rekreaciju u neposrednoj blizini bazena počev od teretane na otvorenom, odojkaškog i rukometnog terena kao i prostora za stoni tenis. Sve to odiše čistoćom i redom. Tu su i ugostiteljski objekti za osveženje sa besprekornom uslugom i ljubaznošću.

 

UFK “Valis”, koja gazduje petničkim bazenima pobrinuo se da cene ulaznica ove godine ostanu na prošlogodišnjem nivou što je posebno značajno za porodice koje su se opredelile da ovo leto provedu u SRC Petnica.

Od kristalno čiste vode sa idealnom temperaturom za kupanje koja se redovno kontroliše od strane Zavoda za zaštitu zdravlja, preko osoblja UFK “Valis” koje se brine za čistoću i održavanje zelenih površina, obezbeđenja, spasilaca i lekarske ekipe koja svakodnevno dežura u SRC Petnica, ostavlja utisak besprimernog funkcionisanja ove ustanove.

Kako najavljuju iz SRC Petnica ovog leta neće izostati ni bogat sportsko rekreativni i kulturni program počev od sportskih igara, noćnog kupanja, koncerta, vaterpolo utakmica, škole plivanja i logorovanja na Petničkim bazenima, a novina je letnji bioskop.

POSTAVI ODGOVOR

molimo Vas unesite komentar!
Ovde unesite svoje ime