Naslovna kultura Koncert Vladimira Stupnjikova u MŠ „Živorad Grbić“

Koncert Vladimira Stupnjikova u MŠ „Živorad Grbić“

Sezona kvalitetnih koncerata u MŠ „Živorad Grbić“ se nastavlja i u 2023. godini. Tako će prvo dešavanje u ovoj godini biti već sutra uveče od 18 časova, kada će u koncertnoj sali „Živorad Grbić“ nastupiti jedan od trenutno najuspešnijih mladih harmonikaša u svetu, pobednik više od 30 međunarodnih takmičenja, muzičar koji koncertira u prestižnim koncertnim dvoranama širom sveta, izuzetni umetnik ruskog porekla Vladimir Stupnjikov.

„Ovaj koncert je za nas u valjevskoj muzičkoj školi posebno bitan i drag, jer će na njemu kao gost nastupiti i naš nekadašnji učenik, višestruko nagrađivani harmonikaš, raskošnog koncertantnog potencijala, trenutno student doktorskih studija na Konzervatorijumu u Sankt Petersburgu, Aleksa Mirković. Zahvaljujući Aleksinoj inicijativi i uvek sjajnim odnosima koje valjevska muzička škola održava sa svojim nekadašnjim učenicima kada se oni otisnu i u profesionalne vode,  Valjevci će imati priliku da slušaju ovaj izuzetan muzički događaj“, poručili su iz MŠ „Živorad Grbić“.

Na programu će biti Bah, Rimski Korsakov, Kusjakov, Lekuon i Aleksa Mirković.

Ovim koncertom valjevska muzička škola nastavlja svoju humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za izgradnju rampe za invalide na prilazu u školu.

Prethodni tekstSaradnja lokalnih kompanija sa Bizerbom
Sledeći tekstPRVE PRIJAVE U VALJEVU NA PLATFORMU eAGRAR

POSTAVI ODGOVOR

molimo Vas unesite komentar!
Ovde unesite svoje ime

CAPTCHA