Home info IZVEŠTAJ O BROJU POZITIVNIH COVID-19 OD 5. JULA

IZVEŠTAJ O BROJU POZITIVNIH COVID-19 OD 5. JULA

60
0
SHARE

IZVEŠTAJ O BROJU LICA SA LABORATORIJSKI POTVRĐENOM INFEKCIJOM COVID 19 , BROJU HOSPITALIZOVANIH I ISHODU LEČENJA,PREDLOŽENIM MERAMA I DRUGIM AKTIVNOSTIMA NA DAN 05.07.2020 .

U Valjevu u poslednja 24 časa nema laboratorijski potvrđenih novoobolelih lica(laboratorijski izveštaji od 2. i 3.07.2020.nisu stigli), na hospitalizaciji u OB Valjevo 7 obolelih lica, u kućnoj izolaciji 98 obolelih lica(Tabela 1.).

Zbog nesigurne epidemiološke situacije izazvane naglim povećanjem broja novoobolelih od virusa Kovid 19,koja je pod kontrolom ,po izveštaju ZZJZ i zaključcima Štaba potrebno je da zdravi pojedinci, preduzetnici i pravna lica dosledno sprovode mere i zaključke Kriznog štaba i Štaba za vanredne situacije .

Lica iz kontakta sa laboratorijski potvrđenim obolelim( u samoizolaciji )da se ponašaju u skladu sa preporukama epidemiologa i nalozima iz rešenja sanitarnog inspektora ,a oboleli u kućnoj izolaciji da poštuju terapijske i dijagnostičke postupke ordinirajućeg lekara.

Štab poziva organizatore proslava da s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, postupe odgovorno i odlože održavanje proslava. Ukoliko se odluče za održavanje proslava ,od posebnog je značaja da se i organizatori i učesnici proslava strogo pridržavaju obaveznih mera.

PRILOZI:

TABELA .1. IZVEŠTAJ O BROJU LICA SA LABORATORIJSKI POTVRĐENOM INFEKCIJOM COVID 19, BROJU HOSPITALIZOVANIH I ISHODU LEČENJA 05.07.2020.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here