Naslovna info Humani gest zaposlenih u Delegaciji EU u Srbiji

Humani gest zaposlenih u Delegaciji EU u Srbiji

Porodici Đedović, Blagi i njenim ćerkama Katarini (10) i Kristini (11) zaposleni u Delegaciji Evropske unije u Srbiji su uručili poklon u novcu i dva ranca sa školskim priborom, prilikom boravka u Valjevu. Boraveći poslovno u Valjevu, pomoć je uručila Ana Milenić, zadužena za projekte socijalne inkluzije u Delegaciji EU u Srbiji.

Zaposleni u kancelariji Evropske unije u Beogradu svake godine odvajaju novac od svojih plata, koji potom uruče u humanitarne svrhe. Ove godine su saznali za sudbinu porodice Đedović, čiji je suprug i otac Velimir zajedno sa Milanom Kojićem nastradao na pružnom prelazu u Popučkama kod Valjeva, 22. januara ove godine.

U saradnji sa Centrom za socijalni rad iz Valjeva i direktorkom Centra Katarinom Milićević, zamenicom načelnika Gradske uprave Draganom Đenić i načelnicom Odeljenja za lokalni razvoj Tijanom Todorović, kontaktirali su porodicu Đedović i time se pridružili u nastojanjima Grada Valjeva i Centra za socijalni rad da pomognu ovu porodicu koju je zadesila velika tragedija.

Prethodni tekst50. Smotra recitatora Srbije “Pesniče naroda mog”
Sledeći tekstGradonačelnik posetio kompaniju „Bosis“

POSTAVI ODGOVOR

molimo Vas unesite komentar!
Ovde unesite svoje ime

CAPTCHA