Home va014info Gvozdenović: Pozivam sve građane na najveći skup SNS-a 19. aprila u Beogradu

Gvozdenović: Pozivam sve građane na najveći skup SNS-a 19. aprila u Beogradu

136
0
SHARE

“U Beogradu će 19. aprila biti održan najveći do sada skup u okviru kampanje “Budućnost Srbije”. GO SNS u Valjevu organizuje odlazak na narodni skup članova, pristalica, simpatizera, a to je ponos i velika čast za nas da možemo da povedemo građane Valjeva da vide najveći skup u istoriji od uvođenja višestranačkog sistema u Srbiji”, rekao je gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović. 

“Mi ćemo povesti pristalice, članove, simpatizere i uopšte građane Valjeva na, rekao bih, narodni skup u Beogradu nezabeležen čini mi se u istoriji Srbije od uvođenja višestranačja, ne računajući naravno one Titove mitinge kojih se već mnogi ne sećaju, pogotovu mlađe generacije. Kampanja “Budućnost Srbije” se nastavlja i to je svakako jedna vrlo osmišljena kampanja, veoma dobro vođena i izuzetno bitna upravo za budućnost Srbije. Predsednik Vučić unazad 5-6 godina ima neverovatne rezultate kada je u pitanju i ekonomska stabilnost zemlje, izuzetno dobre rezultate na spoljnopolitičkom planu, ali isto tako otvoren je veliki broj fabrika, otvoren je veliki broj novih radnih mesta i čini mi se da je Srbija krenula onim pravim putem kakav smo decenijama želeli. Opozicija je imala svoj skup u subotu 13. aprila i uopšte ti skupovi opozicije podsećaju na ono već viđeno što bi rekli u psihologiji “déjà vu”, a i sami govornici su izlizani i ofucani da ih sad poimence ne navodimo. Od Đilasa koji je bio tolike godine gradonačelnik Beograda, šef narodne kancelarije, ministar za Nacionalni investicioni plan, Vuka Jeremića koji je bio ministar inostranih poslova. Pa zamislite Vuka Jeremića koji je kao vojnik na civilnom služenju vojnog roka bio savetnik ministra vojnog, tada ministra odbrane, gospodina Tadića. To je prosto jedna groteska farsa od države koja je na svu sreću 2012. prekinuta dolaskom Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke na vlast gde je povedena u pravom pravcu. Videli ste sve te njihove nastupe, ludački, čini mi se, Lečićev nastup, jednim neartikulisanim smehom što mene kao doktora potpuno opredeljuje kada je on u pitanju, ali ne bih sada o njegovim problemima i o doktorskim dijagnozama. Lečić je jedan oficijelni dosovski glodar podjednako loš i kao čovek i kao glumac. Sad on priča o nekim njegovim uspesima u kulturi dok je bio u Đinđićevoj vladi, pa svi znamo kakva je ta Đinđićeva vlada, držali su 95% vlasti sa 10-12% podrške u narodu i zato su tako i prošli. Oni su tako prošli i ovi posle njega nisu mogli jednostavno da imaju podršku Srbije koju ima Aleksandar Vučić. I to niko više u skorijoj istoriji neće imati”, poručio je Gvozdenović.

“Mi smo apsolutno orni, spremni i voljni i zato pozivam sve građane Valjeva kojima je Srbija na srcu i kojima je budućnost Srbije bitna da dođu u petak na 19. aprila u 13 časova na Jugopetrol 1 odakle će GO SNS u Valjevu organizovati odlazak za Beograd i to nije nikakva tajna. To je ponos i velika čast za nas da možemo da povedemo građane Valjeva da vide najveći skup u istoriji od uvođenja višestranačkog sistema u Srbiji”, rekao je gradonačelnik Gvozdenović. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here