Naslovna it novosti Da li je Galaxy S21 Ultra najbolji Android telefon na tržištu

Da li je Galaxy S21 Ultra najbolji Android telefon na tržištu

Galaxy S21 je najnoviji i najjači Samsungov telefon, a to znači da dobijate premijum uređaj u punom smislu te reči. Mogu li mu se naći mane? Verovatno. Ali u pitanju su lične preference i sitnice jer ovo zaista jeste odličan uređaj.

Između ostalog S21 Ultra ima jedan od najboljih ekrana na tržištu, odličnu bateriju, podršku za 5G i generalano maksimalno unapređene specifikacije, ali tu je i ono što ga odvaja od preostala dva nova telefona iz nove Galaxy serije Galaxy S21 i Galaxy S21 Plus- kamera!

Galaxy S21 Ultra ima četvorostruku kameru sa dva različita sočiva za zum od 3x i 10x optički kao i 108MP za glavnu kameru uz dodatak širokugaonog sočiva i ultraširokugaonog sočiva. Ovo vam garantuje vrhunske fotografije, pa i u noćnim uslovima ili na velikm udaljenostima.

U odnosu na prošlu godinu, novi Galaxy S21 Ultra ima izmenjen dizajn, i dalje vrlo elegantan, sa staklenom pozadinom koja ne skuplja otiska, a centralno mesto zauzima upravo kamera smeštena u novi oblik. Iako je dosta velika, bolje je rešenje nego ranije i telefon neće klizeti kada ga stavite na sto a nemate utisak ni da je previše težak.

 

Prethodni tekstEdukacija najmlađih iz oblasti filmske umetnosti
Sledeći tekstBesplatno kupanje u Petnici za decu predškolskog i školskog uzrasta, studente i penzionere tokom cele zimske sezone

POSTAVI ODGOVOR

molimo Vas unesite komentar!
Ovde unesite svoje ime

CAPTCHA