Home info Asfaltni put za meštane Mlađeva

Asfaltni put za meštane Mlađeva

72
0
SHARE

Danas je gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović sa saradnicima obišao radove na asfaltiranju puta u MZ  Valjevska Loznica u zaseoku Mlađevo. Izvođač  radova je preduzeće „Ingrap-omni“, a vrednost ove investicije je 30 miliona dinara.

„Dugo obećavan put , čekali ste tri godine , uradili smo 250 metar ,uradićemo još  500 metara asfaltnog puta iz sredstava grada kada budemo uradili rebalans i to 19. jula.  To znači da  u septembru bi mogli da asfaltiramo još  500 metara.  Na selu su dve  stvari bitne put i voda, trudimo se da ravnomerno razvijamo  sva sela“, rekao je gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović.

Po rečima gradonačelnika nakon završetka asfaltiranja ove deonice  u planu su dva putna pravca u Bukovici . „Posle toga idemo u Paune,  Kamenicu i još nekoliko  sela.  U  svakom slučaju potrudićemo se  da  što više obnovimo infrastrukturu  jer  ako sela  ugasimo,  ugasili smo Srbiju.  Mislim da  iduće godine ovde još  putnih  pravaca možemo da uradimo  u dogovoru  sa rukovodstvom  mesne zajednice koje je narod izabrao.  Oni  će se opredeliti za prioritetne putne pravce , a moje je da obezbedim sredstva za tu namenu“, poručio je gradonačelnik.

Potpredsednik Mesne zajednice Valjevska  Loznica  Dragonljub Božić, u ime meštana ovog sela zahvalio se rukovodstvu grada, a posebno gradonačelniku dr Slobodanu Gvozdenoviću na  ispunjenom obećanju za asfaltiranje puta u ovom selu.

„ Ovde se ljudi pretežno bave poljoprivredom , put nam mnogo znači. Imamo obećanje za uličnu rasvetu i nadamo se kao što je gradonačelnik obećao da se na jesen  uradi  još ovih  500 m. Svaki metar asfalta za ovo selo je značajan“, istakao je Božić.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here