Home kultura Akcija solidarnosti za seoske biblioteke

Akcija solidarnosti za seoske biblioteke

47
0
SHARE

Matična biblioteka „Ljubomir Nenadović“ Valjevo i Udruženje profesionalnih izdavača Srbije, UPIS (CLIO, Geopoetika, Arhipelag, Akademska knjiga, Rende, Štrik, Evoluta, Odiseja, Samizdat…), pozivaju Valjevce i njihove goste da se pridruže velikoj čitalačkoj porodici tokom manifestacije „BOOKa u Dvorištu“!

Kupovinom NAJMANJE JEDNE knjige, valjevski čitaoci će učiniti lep gest, ne samo za lično zadovoljstvo, već će pokazati i brigu za seoske biblioteke, koje namaju dovoljan broj novih i kvalitetnih knjiga.

Na sajtu Biblioteke i na sajtu Grada Valjeva, svakodnevno će se objavljivati imena čitalaca/kupaca i imena kupljenih naslova.

Poslednjeg dana manifestacije „BOOKa u Dvorištu“, 30. jula 2019.god. biće prikazani rezultati akcije solidarnosti NAJMANJE JEDNA!

Dvorište je uvek bilo stecište najznačajnijih srpskih i regionalnih književnih stvaralaca, umetnika i profesionalaca u kulturi.

Pozivamo Vas da da zajednički, tokom manifestacije „BOOKa u Dvorištu“, afirmišemo srpsku izdavačku produkciju, proverena umetnička dostignuća i vrednosti, kulturu čitanja i solidarnosti!

Termini programa BOOKa u Dvorištu: 9, 16, 23. i 30. jul 2019.god.

Mesto: U dvorištu Biblioteke, u slučaju kiše u čitaonici

Naslovi za kupovinu čekaju Vas na sajtu Bibliteke, UPIS-a i Grada Valjeva

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here