Naslovna it novosti TU JE DA POMRSI KONCE VODEĆIMA: Unapređena verzija telefona u svakom pogledu,...

TU JE DA POMRSI KONCE VODEĆIMA: Unapređena verzija telefona u svakom pogledu, ima TRI ROTIRAJUĆE KAMERE

Novi Asus-ov telefon, Zenfon 7 dolazi u dve verzije, osnovni model i Pro.

Pro verzija ovog uređaja koristi isti čipset procesor, Snapdragon 865+, kao i ROG Phone 3, za razliku od osnovnog modela, koji ima procesor Snapdragon 865.

Zenfon uređaji su dobri svestrani telefoni koji žele da budu pristojni u svemu što jedan pametni telefon može da ponudi, ali jednoj komponenti je posvećen dodatni fokus!

U pitanju je flip-up (prevrtanje) kamera koja je debitovala prošle godine. Oni su nadogradili prošlogodišnju verziju tako što su joj dodali telefoto kameru, kao i još jednu kameru koja poboljšava taj flip-up mehanizam. Ona koristi manji motor, koji ima više nego dvostruki obrtaj. Konekcija sa “glavnim telom” uređaja je poboljšana i procenjuje se da može da obavi 100 prevrtanja dnevno i to pet godina u nizu! Jednom kada je otvorena, može da izdrži 35 kilograma težine, koja je gura, pa ukoliko želite da ga polomite onda stvarno morate da se potrudite.

Kada je u pitanju glavna kamera, ona poseduje 64 megapiksela Sony-evog IMX686 senzora sa 2×1 OCL autofokusom. Može da snimi 8K video snimke od 30 frejmova po sekundi, kao i 120 FPS-a u slow motion-u sa sve 4K rezolucijom. Tu je i HDR video mod, kao i unapređeni noćni mod.

Druga kamera, koji ima ultra široki ugao poseduje 12 megapiksela i koristi IMX363 senzor. Pored toga što ova kamera ima opciju autofokusa (što je veoma retko za tako široku kameru), ona poseduje i Dual Pixel AF tehnologiju. Ti senzori su sposobni da snimaju u 4K rezoluciji, a ona se koristi u HyperSteady video modu, koji ima šire vidno polje koje omogućava bolju stabilnost video snimka, koji zahvaljujući istom ne izgleda kao da je isečen.

Možete sa ovim telefonom da očekujete zaista odlične selfie fotografije, a najviše zasluga ide sjajnom senzoru i dual LED blicu. Ta ultra široka kamera može u potpunosti da se koristi i za slikanje selfija.

ASUS je ove godine umnogo unapredio i displej! Zenfon 7 uređaji koriste AMOLED panel kojeg je napravio Samsung, a ekran od 6.67 inča čuva zaštita Gorrila Glass 6! Ovaj uređaj ima 1080p+ rezoluciju (20:9), kao i maksimalnu osvetljenost od 1,000 nitaDC zatamnjenje za rad bez treperenja pri niskoj osvetljenosti, kao i Always On režim. ASUS Zenfon 7 serija može da se pohvali i pokrivenošću boja standardom DCI-P3 od 110% i preciznom kalibracijom prikaza.

 

 

Prethodni tekstEPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA COVID-19 BOLESTI U VALJEVU NA DAN 04.09.2020.GODINE
Sledeći tekstSPAS – Tadić : Spremnost za promene moramo svi pokazati

POSTAVI ODGOVOR

molimo Vas unesite komentar!
Ovde unesite svoje ime

CAPTCHA