Naslovna sport Srebro na Prvenstvu Srbije za Milutinovića

Srebro na Prvenstvu Srbije za Milutinovića

Proteklog vikenda u Subotici je održano Prvenstvo Srbije za juniore u rvanju grčko rimskim stilom.

Nastupalo je 105 rvača iz 19 klubova. Rvački klub Mladost predstavljalo je 6 rvača.

Nemanja Milutinović prva dva meča rešava u svoju korist bez previše uzbudjenja. U polufinalu imao je meč sa perspektivnim Marčetićem iz somborskog Sokola gde je nakon uzbudljive dve runde uspeo da izbori finale na najjacem nacionalnom turniru u svom uzrastu. U finalu odmerio je snage sa poznatim protivnikom Momčilom Gajićem iz šabačkog Viteza medjutim ne uspeva do zlata.

Pored Milutinovićevog srebra, bronzano odličje izmaklo je Pavlović Luki i Radovanović Dimitriju koji su se zadovoljili 5. mestima. Sve ukupno Mladost u prvih 8. ekipa u zemlji.

“Posle toliko godina provedenih u sali, uspona i padova, Milutinović stiže do rezultata koji je itekako vredan pažnje. Što se tiče uprave kluba ovo srebro sija kao zlato, ponosni smo na naše momke. Mlada ekipa koja je nastupala, osim Milutinovića,  žargonski rečeno  je tek ulazna godina u tom uzrastu, kalićemo čelik još dve godine pa se vidimo i na medjunarodnoj sceni. Verovatno ima simbolike u tome što je srebrni sa Prvenstva Evrope Aleksandar Maksimović lično čestitao Milutinoviću odmah nakon meča. Sa ovom energijom u sali, i ovakvu podršku regionalnog i nacionalog saveza to možemo i da obećamo”, rekao je Dušan Arsenijević potpredsednik Rvačkog Saveza Centralne Srbije.

Prethodni tekstMilion dinara za opremanje Kancelarije za mlade
Sledeći tekstObeležen Međunarodni dan fizičke aktivnosti

POSTAVI ODGOVOR

molimo Vas unesite komentar!
Ovde unesite svoje ime

CAPTCHA