Naslovna va014info Medicinskoj školi “Dr Miša Pantić”  bezbednost  učenika je jedan od ključnih prioriteta

Medicinskoj školi “Dr Miša Pantić”  bezbednost  učenika je jedan od ključnih prioriteta

Saopštenje Medicinske škole “Dr Miša Pantić” u Valjevu prenosimo u celosti:

“Medicinska škola “Dr Miša Pantić” u Valjevu je bezbedno mesto za učenje i rad kako učenika, tako i svih zaposlenih.   Posle nezapamćenih tragedija koje su se desile, želimo da upoznamo sve učenike, roditelje i celokupnu javnost, da svakodnevno preduzimamo sve aktivnosti da bi naša škola i dalje bila sigurno mesto.

        U cilju osiguranja bezbednosti učenika i zaposlenih,  sarađujemo sa roditeljima, Ministarstvom prosvete, Školskom upravom Valjevo, Gradom Valjevo, Ministarstvom unutrašnjih poslova, Centrom za socijalni rad i ostalim nadležnim institucijama. Kompletna nastava, vannastavne aktivnosti i sva takmičenja se odvijaju u skladu sa nastavnim planom i programom, bez ikakvih problema. Naši nastavnici, pedagoško-psihološka služba, kao i svi zaposleni  svakodnevno učestvuju u savetodavnom radu sa učenicima  i sa  njihovim roditeljima. Naša misija je zdravo i sigurno okruženje za sve učenike. Nedavno smo krenuli u ralizaciju uređenja školskog prostora,  okrečili smo veći broj učionica, a veoma brzo će biti sprovedeno krečenje specijalizovanih kabineta, koje ćemo opremiti sa adekvatnim školskim nameštajem i opremom. Počela je i sanacija dela školskog dvorišta radi stavljanja u funkciju korišćenja od strane učenika.

        Medicinskoj školi “Dr Miša Pantić”  bezbednost  učenika je jedan od ključnih prioriteta i činimo sve aktivnosti da bi naša škola ostala bezbedno i poželjno mesto za učenje i rad”, naovdi se u saopštenju koje potpisuje direktor škole Ana Ilić.

 

Prethodni tekstVALJEVSKO OVČARSTVO NA SAJMU U NOVOM SADU
Sledeći tekstSmotra recitatora Srbije „Pesniče naroda mog“

POSTAVI ODGOVOR

molimo Vas unesite komentar!
Ovde unesite svoje ime

CAPTCHA