Naslovna kultura Dečija predstava „Put oko sveta“

Dečija predstava „Put oko sveta“

Dečija predstava „Put oko sveta“ Tode Nikoletića,  održaće se 29. aprila na Velikoj sceni Centra za kulturu Valjevo, sa početkom u 12 časova.
Avanturistička komedija za decu do sto godina, kako kaže i sam pisac, vodi nas na putovanje oko celog sveta. Tri junaka naše komedije Cvetko, Skitko i Marica polaze na put do Italije i tamo nas upoznaju sa njihovim znamenitostima, kompozitorima, slikarima, velikim vojskovođama, a tu nalaze i prostora da nam odglume i deo Romea i Julije, na njihov način, naravno. Kroz svoj neobični put upoznaju nas sa zanimljivim kulturama Španije, gde će nam dočarati i samu koridu, zatim daleku Ameriku i njene Njestern junake, pa zatim još dalji Japan i njihove opasne borilačke veštine, preko Bliskog istoka i strašnog Alibabe, pa sve do Engleske i Rusije. Na kraju dolaze u svoju Srbijicu na tople i mirisne projarice.
Ova dinamična i veoma poučna i edukativna pozorišna igra će urnebesno zabaviti i zagolicati želju naših malih gledalaca za novim saznanjima o ovim divnim prostorima.
Režija: Fuad Tabučić
Igraju: Snežana Knežević, Aleksandar Kanjevac i Fuad Tabučić.
Kostim i scenografija: Ivana Kerkez
Muzika: Stevan Milošević
Karte u prodaji na dan igranja predstave na blagajni Centra za kulturu.
Radno vreme blagajne od 09-12.00 časova. Cena karte iznosi 250 dinara.
Prethodni tekstOBIMAN PLAN KOMUNALNE IZGRADNJE
Sledeći tekstSećanje  na heroja pilota pukovnika Milenka Pavlovića

POSTAVI ODGOVOR

molimo Vas unesite komentar!
Ovde unesite svoje ime

CAPTCHA