Naslovna info Novi dresovi za rukometašice Metalca

Novi dresovi za rukometašice Metalca

foto:mozzartsport

Akcija donacije sportske opreme koju sprovodi kompanija Mozzart nastavljena danas u sedištu Kolubarskog okruga. Dve garniture dresova uručene Ženskom rukometnom klubu „Metalac 2015“.

Pred sam nastavak polusezone rukometašice Ženskog rukometnog kluba „Metalac 2015“ iz Valjeva dobile su nove garniture dresova koje im je u okviru akcije „Novi dresovi za nove šampione“ donirala kompanija Mozzart. Uručenje donacije dresova obavljeno je na Mozzartovom uplatnom mestu u Knez Mihailovoj ulici.

Valjevo je u sportskim krugovima poznato kao grad s dugom rukometnom tradicijom. ŽRK „Metalac“ je osnovan 1945. godine i takmičio se u Drugoj saveznoj ligi Jugoslavije. Klub je imao četvorogodišnji prekid u radu, pa je pod drugim imenom osnovan 2015. godine. ŽRK „Metalac 2015“ je trenutno jedini ženski rukometni klub u Valjevu, takmiči u Prvoj rukometnoj ligi Srbije zapad, a polusezonu su završili na devetom mestu.
Rukomet je sport koji je u Valjevu bio jako uspešan. Planiramo da u narednom periodu pojačamo rad škole rukometa i da ih uključujemo sa omladinskom ekipom. Nadam se da ćemo vratiti sjaj i uspehe nekadašnjeg rukometa u Valjevu. Donacija će nam svakako biti podstrek za dalji rad i postizanje boljih rezultata. Verujem da ćemo jednog dana i mi postati lideri u rukometu kao što je brend Mozzart u svojoj branši“, rekla je predsednica kluba Novka Savić, koja je dva puta proglašavana za najbolju sportistkinju Valjeva.

Kompanija Mozzart je akciju „Novi dresovi za nove šampione“ pokrenula u cilju popularizacije sporta u lokalnim zajednicama, kao i razvoja lokalnih sportskih klubova. U Mozzartu veruju da će donacije u vidu sportske opreme pomoći klubovima u ostvarivanju najboljih rezultata.

www.mozzartsport.com

Prethodni tekstU Valjevu održani seminari „Škola životnih veština“ i „Interni monitoring i evaluacija usluga u sistemu socijalne zaštite“
Sledeći tekstPešadijsko gađanje u februaru

POSTAVI ODGOVOR

molimo Vas unesite komentar!
Ovde unesite svoje ime

CAPTCHA