Naslovna info Mionica: Ulaganje u sport

Mionica: Ulaganje u sport

249
0

U Mionici na fudbalskom terenu FK “Ribnica uskoro počinje gradnja modernih tribina sa 300 mesta. Vrednost ove investicije je 22 miliona dinara. Radove na rekonstrukciji tribina finansira Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) i opština Mionica sa učešćem od 3,3 miliona dinara.

Ovo će biti prva velika investicija od kada je teren rekonstruisan, pre 11 godina.  Pored tribina biće izgrađene i nove svlačionice, prostorije za sudije, kao i dodatni prostor koji će predstavljati savremeno uređen ambijent.

“Nastojimo da sportisti imaju što bolje uslove. A takođe će bolji pogled na utakmice i sportska dešavanja biti sa modernih tribina. Rekonstruisali smo i košarkaški teren, a Mionica ima i teretanu na otvorenom u centru. Fudbalski teren se nalazi u linijskom parku, gde sada radimo rasvetu. Iz dana u dan postaje sve lepši i uređeniji “, rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

Na osnovu Javnog poziva za projekte lokalne infrastrukture opštini Mionica je odobren projekat Kancelarije Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) koja sprovodi program Evropske unije za lokalni razvoj. Pored Mionice, finansiraju se projekti iz 33 lokalne samouprave iz Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

molimo Vas unesite komentar!
Ovde unesite svoje ime