Home info HUMANITARNA MODNA REVIJA – RODI SE NA LEPOM MESTU

HUMANITARNA MODNA REVIJA – RODI SE NA LEPOM MESTU

106
0
SHARE

Udruženje „ Rodi se na lepom mestu“ organizuje Humanitarnu modnu reviju LEPOTA I MODA U HUMANOJ AKCIJI, koja će biti organizovana u petak, 6. decembra 2019. godine u Centru za kulturu Valjevo, sa početkom u 20 časova.

U dosadašnjoj kampanji smo skupili oko 130.000 evra i u toku su nabavke vežnih uređaja i opremanje ginekološko – akušerskog odeljenja u kojem se godišnje rodi oko 1300 beba a leči se na hiljade žena sa teritorije Kolubarskog okruga! Svaki dinar prikupljen u kampanji se troši namenski i isključivo za potrebe porodilišta i ginekologije! Dosadašnju kampanju su podržali Grad Valjevo i najznačajniji privrednici i pojedinci iz celog Okruga! Imali smo značajnu medijsku podršku i za našu akciju se čulo širom Srbije!

U modnoj reviji će učestvovati ugledni Valjevci iz svih branši i ljudi dobri volje iz javnog života Srbije, uz manekene Studija M. Oni će uz podršku valjevskih butika, šminkera i frizera prikazati ono lepše i humanije Valjevo, a sve sa ciljem prikupljanja novca za opremanje porodilišta i ginekologije Opšte bolnice u Valjevu!

Pozivamo Vas da podržite Humanitarnu modnu reviju, vašom donacijom pomažete humanu akciju prikupljanja novca za opremanje valjevskog porodilišta i ginekologije.

račun Udruženja :

– Raiffeisenbanka  265- 6910310000906- 97

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here