Home info „DOŽIVI DIVČIBARE 2019“ – TRI DANA DRUŽENJA NA DIVČIBARAMA

„DOŽIVI DIVČIBARE 2019“ – TRI DANA DRUŽENJA NA DIVČIBARAMA

223
0
SHARE

Turistička organizacija Valjevo od 17.-19.maja organizuje zabavno-edukativnu manifestaciju “Doživi Divčibare”. Manifestacija je organizovana pod pokroviteljstvom  Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacije Republike Srbije i Grada Valjevo. Namera organizatora je da deca iz više mesta koja gravitiraju Divčibarama, uz druženje i zabavu nauče nešto novo o biljnom i životinjskom svetu Divčibara kao i o značaju očuvanja životne sredine.

Učesnici ove manifestacije su deca iz osnovnih škola  “Nada Purić” i “Desanka Maksimović” iz Valjeva, “Milan Rakić” iz Mionice, “Sava Kerković” iz Ljiga, “Emilija Ostojić” iz Požege, a takmičiće se u više sportskih disciplina prilagođenih njihovom uzrastu. Za najbolje su obezbeđene nagrade.

 

Turistička organizacija Valjevo se potrudila da ove godine proširi program manifestacije. U nedelju, 19.maja, održaće se dve radionice, Eko otisak i Likovna radionica „Doživi Divčibare“. Najuspešniji radovi će se naći na eko kalendaru u izdanju TO Valjevo kao podsećanje na nezaboravne trenutke provedene na Divčibarama.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here