Naslovna info Dešavanja na „Tešnjarskim večerima“ šestog i sedmog dana

Dešavanja na „Tešnjarskim večerima“ šestog i sedmog dana

Koncert iznenađenja, koji je trebao da se održi u četvrtak, 10. avgusta na Letnjoj pozornici na reci Kolubari, neće biti održan sutra uveče iz objektivnih razloga, saopšteno je organizatorima od strane predstavnika velike zvezde koja je trebala da održi koncert. Ovaj koncert će biti realizovan do kraja godine, tako da će Valjevci imati prilike da slušaju ne samo ovu, već i druge velike zvezde domaće muzike.
Već večeras, koncert će održati jedna od najpoznatijih domaćih grupa „Legende“, a koncert počinje u 21 sat na Letnjoj pozornici na keju Kolubare.
Današnji program „Tešnjarskih večeri“ startovao je u 10 časova 3D slikanjem, koje je slikar Milivoj Kostić posvetio Milovanu Glišiću, na platou Centra za kulturu Valjeva.
Programi posvećeni deci počinju u 19 časova, lutkarskom predstavom „Tri praseta“, Kreativne radionice „Pinokio“ Udruženja „Anđeli čuvari“ u bašti ovog obdaništa u Karađorđevoj ulici 35. Dečja predstava „Čarobna dolina“ biće odigrana u 20 časova u Bašti Doma vojske.
U Holu Centra za kulturu u 21.05 časova počinje „Glumarenje“, predstavljanje glumačke radionice Centra za kulturu, koju su vodili glumci Uglješa Spasojević i Angelina Lukić.
Veče sa Marčelom održaće se večeras od 22 časa u Letnjoj bašti Doma vojske, u organizaciji Matične biblioteke „LJubomir Nenadović“.
U Tešnjaru, u Eko kutku-prostoru Gljivara u Birčaninovoj ulici 5-7, od 20.08 časova održaće se program posvećen žitaricama, profesora Dragana Nedeljkovića.
Na „Tešnjarskim večerima“ sutra nas očekuje zanimljivo veče, posvećeno teatru. Na Letnjoj pozornici obdaništa „Pinokio“, u 19 časova počinje lutkarska predstava „Mali princ“, a u 20 časova u Bašti Doma vojske predstava „Nestašni Ćira“ Putujućeg pozorištanca „Ćira“ iz Beograda.
Premijera pozorišne predstave „Maratonci trče počasni krug“, Gradskog pozorišta „Abrašević“, u režiji Miroslava Trifunovića, počinje u 23 časa na Velikoj sceni Centra za kulturu.

Savet „Tešnjarskih večeri“

Prethodni tekstUspeh u Šapcu sjajna uvertira pred meč u Valjevu
Sledeći tekstMinistar Vulin u „Krušiku“

POSTAVI ODGOVOR

molimo Vas unesite komentar!
Ovde unesite svoje ime

CAPTCHA